Algemeen

Netflix-megafilm 'The Gray Man' is klaar

Regisseurs Anthony en Joe Russo klaar met Netflix-blockbuster.

door Bram de Groot om 16:35 in Algemeen
Met namen als Chris Evans, Ryan Gosling en Ana de Armas en Rege-Jean Page werken Anthony en Joe Russo op dit moment aan hun volgende film. Het wordt één van de duurste films tot op heden voor Netflix.

De film heet The Gray Man en deze kreeg van Netflix een productiebudget van 200 miljoen dollar. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2009 van schrijver Mark Greaney.

The Gray Man is klaar
Via Instagram laten de Russo-broers weten dat de productiefase erop zit. "Wanneer ze je vertellen om de set te verlaten omdat The Gray Man klaar is met de opnames..." valt te lezen bij een humoristische foto.

Op de foto zien we ook een flink blauw scherm en dat verklapt dat er waarschijnlijk ook de nodige visuele effecten in The Gray Man zitten verpakt. Een verschijningsdatum heeft de film nog niet.In The Gray Man is Court Gentry een ervaren CIA-agent. Hij wordt verraden door zijn eigen bureau en dat dwingt hem voortvluchtig te worden. Lloyd Hansen, een voormalige collega van hem bij de CIA, wordt op pad gestuurd om hem op te sporen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Fluffer

Avatar

Het verhaal klinkt routineus en niet erg opwindend.

NieuwsFilm

meest populair