Netflix heeft een opvallende bug met 'Army of the Dead'

Netflix heeft een opvallende bug met 'Army of the Dead'

We krijgen op de een of andere manier een versie van de openingstitels zonder tekst te zien.

Zack Snyders Army of the Dead verliest z'n openingstekst door een glitch van Netflix. De film kwam dit jaar uit op de streamingdienst en bleek een van de best bekeken Netflix Originals ooit te zijn.

Army of the Dead was zo'n groot succes dat Snyder zelf het niet eens had verwacht. De streamingdienst wil de franchise maximaal uitbuiten en heeft daarom besloten om een vervolg te bestellen. Los daarvan komt Netflix ook met Army of Thieves en de serie Army of the Dead: Lost Vegas.

Iets andere versie
Hoewel het geen spin-off of vervolg of iets dergelijks is, was er ineens een heel andere versie van Army of the Dead te zien op Netflix.

Een kijker wist de versie te spotten, waarin opmerkelijk genoeg geen tekst te zien is bij de voortitels. Op Twitter plaatste de kijker het bewijs voor de glitch:



Het is de vraag wat er precies misging . Wellicht dat het echt gewoon een fout is? Of wie weet heeft Netflix het een tijdje bewust gemaakt. Wat sommige kijkers betreft is het zelfs een verbetering, omdat de prachtige beelden nu nog beter tot hun recht komen.

NieuwsFilm

meest populair