Fan van Dwayne Johnson? Dan hebben we nu al goed nieuws voor je over 'Jungle Cruise'

Fan van Dwayne Johnson? Dan hebben we nu al goed nieuws voor je over 'Jungle Cruise'

Wat de acteur betreft gaat dat vervolg er komen.

De film Jungle Cruise is in de bioscopen en op Disney+ te zien. En deed het daar behoorlijk prima met een debuut van 90 miljoen dollar wereldwijd. Een derde daarvan was afkomstig uit Disney+, waar de film via VIP-toegang te zien was.

In de Verenigde Staten opende de film op de eerste plaats, met een verdienste van 34,2 miljoen dollar. De rest van de wereld was goed voor 27,6 miljoen dollar en dan is er nog de Disney+-opbrengst. Daarmee deed Jungle Cruise het behoorlijk goed. Natuurlijk wordt er dan meteen gedacht aan een vervolg.

Een vervolg
Een fan slingerde een bericht op Twitter over Jungle Cruise en gaf aan dat hij het een heerlijke film vond. De chemie tussen Emily Blunt en Dwayne Johnson was fantastisch en dus moet er wat hem betreft wel een vervolg komen.

Daar reageerde Johnson vervolgens op: "Bedankt, vriend! Blij dat jullie genoten hebben van Jungle Cruise en volgend weekend gaan we het hebben over een vervolg." Check de Tweet hieronder:



Jungle Cruise is gebaseerd op de pretparkrit in Disney World en draait om een rivierbootkapitein en een avonturier die samen de jungle intrekken, op zoek naar de Tree of Life, die mythische en geneeskundige krachten zou hebben. Maar de jungle zit vol gevaren en dat niet alleen, ze worden namelijk achtervolgd door een Duitse expeditie met precies dezelfde plannen.

NieuwsFilm

meest populair