Algemeen

Fan van Dwayne Johnson? Dan hebben we nu al goed nieuws voor je over 'Jungle Cruise'

Wat de acteur betreft gaat dat vervolg er komen.

door Jim Pedd om 10:26 in Algemeen
De film Jungle Cruise is in de bioscopen en op Disney+ te zien. En deed het daar behoorlijk prima met een debuut van 90 miljoen dollar wereldwijd. Een derde daarvan was afkomstig uit Disney+, waar de film via VIP-toegang te zien was.

In de Verenigde Staten opende de film op de eerste plaats, met een verdienste van 34,2 miljoen dollar. De rest van de wereld was goed voor 27,6 miljoen dollar en dan is er nog de Disney+-opbrengst. Daarmee deed Jungle Cruise het behoorlijk goed. Natuurlijk wordt er dan meteen gedacht aan een vervolg.

Een vervolg
Een fan slingerde een bericht op Twitter over Jungle Cruise en gaf aan dat hij het een heerlijke film vond. De chemie tussen Emily Blunt en Dwayne Johnson was fantastisch en dus moet er wat hem betreft wel een vervolg komen.

Daar reageerde Johnson vervolgens op: "Bedankt, vriend! Blij dat jullie genoten hebben van Jungle Cruise en volgend weekend gaan we het hebben over een vervolg." Check de Tweet hieronder:Jungle Cruise is gebaseerd op de pretparkrit in Disney World en draait om een rivierbootkapitein en een avonturier die samen de jungle intrekken, op zoek naar de Tree of Life, die mythische en geneeskundige krachten zou hebben. Maar de jungle zit vol gevaren en dat niet alleen, ze worden namelijk achtervolgd door een Duitse expeditie met precies dezelfde plannen.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Zembo

Avatar

Ik heb me echt vermaakt met deze film. Het avontuur gehalte, kleurenpalet, leuk verhaal en actie. Alles zit in deze film waar ik van hou. Laat deel 2 maar komen.

Decepticon

Avatar

Wacht eerst maar wat de film de komende weken doet, als ie volgende week net zo hard onderuit dondert als Black Widow, dan kun je dat vervolg op je buik schrijven.

Chris23

Avatar

^Volgens mij kelderde black widow na de premiere door slechte reviews enz..
Jungle Cruise is net niet helemaal mijn ding (ik zie persoonlijk niet de entertainementwaarde van ruzie makende nog geen stelletjes (enige films waar ik dat in trek zijn raiders en starwars/empire) en nog wat dingetjes waar ik me aan stoorde zoals de cgi en de snelle editing), maar ik zat regelmatig met een lach op m`n gezicht van sommige grappen (zijn er veel, sommige zijn flauw, maar ook best leuke), en met het charisma en de muziek zat t ook best snor. Het lijkt best veel op n ouderwets leuke avonturenfilm (maar was t net niet voor mij), dus ik denk dat deze t beter gaat doen dan BW.

Marklar

Avatar

Niet heel bijzonder maar opzich wel prima vermaakt hiermee

Dwarreldoerak

Avatar

Yesssssssss kom maar op met de tweede deel van die film kan niet wachten jungle cruise twee te zien vond deel een al te gek top

NieuwsFilm

meest populair