Rebel Wilson (Pitch Perfect) gaat op jacht naar nieuw vriendje

Rebel Wilson (Pitch Perfect) gaat op jacht naar nieuw vriendje

Een halfjaar geleden zag Wilson haar laatste relatie stranden.

Rebel Wilson is verhuisd naar het Verenigd Koninkrijk. Dit mede om daar een nieuwe geliefde te kunnen vinden, zo vertelt de Australische filmster in een interview met The Sun.

De Pitch Perfect-actrice is van plan om minder tijd door te brengen in Los Angeles - toch wel het hart van de filmindustrie - omdat ze verliefd is geworden op het Verenigd Koninkrijk nadat ze daar een aantal projecten heeft gedraaid.

"Ik hou van Engeland en heb een huis gekocht in Londen, dus ik zal hier absoluut vaker te vinden zijn," vertelt Wilson aan de Britse tabloid.

Wilson zag een halfjaar geleden haar relatie met Jacob Busch, een steenrijke erfgenaam van een bekende bierfabrikant, stranden. Hoewel wordt gespeculeerd dat de twee hun relatie sinds vorige maand een nieuwe kans proberen te geven, is dat niet zeker.

Wilson grijpt haar verhuizing namelijk ook aan om een Brits vriendje te zoeken, zo zegt ze. "Mijn carrière staat als een huis, dus ik ben absoluut op zoek naar een geliefde, maar het moet wel de juiste persoon zijn," vertelt ze. "Ik heb mijn hart opengesteld en ben beschikbaar."

NieuwsFilm

meest populair