Baby Yoda uit 'The Mandalorian' kan het 'Star Wars'-universum redden

Baby Yoda uit 'The Mandalorian' kan het 'Star Wars'-universum redden

Giancarlo Esposito weet wat hij denkt van de kleine Grogu.

Acteur Giancarlo Esposito speelt de schurkachtige Moff Gideon in de serie The Mandalorian. Hij suggereert dat de kleine Baby Yoda die we ook kennen als Grogu, "ons universum kan redden".

Esposito debuteerde in 2019 in de serie The Mandalorian. In de op een na laatste aflevering was hij te zien als de leider van een overgebleven groep verbonden aan het Keizerrijk. In de laatste minuten van het eerste seizoen zagen we hem met het beruchte Darksaber een weg uit zijn gecrashte TIE Fighter banen, en in het tweede seizoen werd hij gevangen door de Mandalorian Din Djarin.

Iedereen redden
Tijdens een interview vertelde Esposito over de krachten van de kleine Grogu. Volgens hem kan hij ons universum redden:

"Ik hou van deze Baby Grogu. Ik ga dit kind te pakken krijgen en dat is om een heel andere reden dan veel mensen denken. Het kind heeft magische krachten, is 50 jaar oud en kan de toekomst zien. En we willen dat iedereen weet, dat uiteindelijk in deze serie, dit kind ons universum kan redden."

Maak je dus maar klaar voor grote ontwikkelingen rond Baby Grogu in de Star Wars-franchise en misschien wel een verschijning in toekomstige films?

NieuwsFilm

meest populair