Kim Kardashian showt bikini-lijf op onthullende Insta-foto's

Kim Kardashian showt bikini-lijf op onthullende Insta-foto's

De mega-celeb laat haar lichaam maar weer eens zien.

Binnenkort kun je de stem van celeb Kim Kardashian door de bioscoop horen glammen als je met bijvoorbeeld je kind naar de animatiefilm Paw Patrol: The Movie gaat. Kim spreekt namelijk een stem in van een van de nieuwe hondjes in de succesvolle franchise.

Paw Patrol debuteerde in 2013 op de zender Nickelodeon en gedurende de zeven seizoenen groeide de animatieserie uit tot een van succesvolste kinderproducties van de afgelopen jaren. Het is dan ook geen wonder dat er celebs aangetrokken zijn voor de eerste bioscoopfilm.

In Paw Patrol: The Movie, dat gewoon een animatiefilm zal zijn, spreekt de bekendste Kardashian de stem in van het figuurtje Delores. Dit is een poedel die werkt van een dierenverblijf. Ook onder meer Randall Park, Jimmy Kimmel en Tyler Perry spreken stemmen in van nieuwe figuurtjes.

In bikini op strand
Mocht je Kim volgen op Instagram, dan zie je heel wat bikini-foto's van de celeb voorbijkomen. Ook nu weer. "Resting beach face," schrijft de Kardashian bij twee foto's in bikini met heel wat van haar bekende lichaamsvormen laten zien.


Wil je de 40 jarige Kim Kardashian in haar onthullende bikini zien? Bekijk de foto's dan nu op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair