Marvel-heldin Ms. Marvel krijgt eerste afbeelding

Marvel-heldin Ms. Marvel krijgt eerste afbeelding

Promo-afbeelding onthult het voorkomen van de jonge heldin.

Via de bioscoopfilms en ook zeker de series op Disney+ in het uitdijende Marvel Cinematic Universe worden heel wat nieuwe personages onthuld. Nog dit jaar zou Ms. Marvel op Disney+ moeten verschijnen en daarin debuteert een heldin met een jonge leeftijd.

We hebben het over Kamala Khan a.k.a. Ms. Marvel van de jonge actrice Iman Vellani. Het personage krijgt haar herkomstverhaal in de Disney+ / Marvel-serie waarvan afleveringen onder meer geregisseerd zijn door Adil El Arbi en Bilall Fallah, bekend van onder meer Bad Boys for Life uit 2020.

De Pakistaans-Amerikaanse Kamala Khan is een 16-jarige moslima uit Jersey City die fanfictie schrijft over superhelden, met name over Captain Marvel en de Avengers. Maar dan blijkt dat ze zelf ook over superkrachten beschikt.

Eerste promo-afbeelding Ms. Marvel
We zagen een tijdje geleden al eerste foto's vanaf de set van de jonge Marvel-heldin, maar nu hebben we hieronder een eerste promo-afbeelding van de krachtige Kamala Khan die ook terugkeert in The Marvels, te verschijnen eind 2022.



NieuwsFilm

meest populair