In 'The Batman' speelt Robert Pattinson drie totaal verschillende personages

In 'The Batman' speelt Robert Pattinson drie totaal verschillende personages

Je hebt Robert Pattinson, Bruce Wayne en Batman.

Acteur Jeffrey Wright heeft het maar druk. Zo spreekt hij de stem in van The Wachter in Disney+-serie What If...? en speelt hij Commissioner Gordon in The Batman.

Tijdens een interview met ComicBook.com vertelde Wright hoe het is om aan de DC Comics-film te werken. Bovendien vertelde hij over hoofdrolspeler Robert Pattinson en het werk van regisseur Matt Reeves.

Heel anders
"We hebben deze film echt samen gemaakt, Rob en Zoë [Kravitz] en Colin [Farrell en John Turturro, allemaal onder de regie van Matt Reeves. We hebben samen deze personages opgebouwd, en een Gotham gemaakt dat heel specifiek aan onze film is," vertelde Wright.

Hij vond het dan ook een fantastische ervaring om aan de film te werken. "Ik hield ervan en ik hield van het script en van wat we aan het doen waren. We deden het onder zware omstandigheden. Zodra we moesten stoppen en weer in september aan de slag konden, was dat moeilijk, vooral omdat ik geïsoleerd werd in een verlaten hotel in Londen. Maar ik denk dat we een briljante film gemaakt hebben."

Wat Wright betreft kunnen we vooral ook heel erg uitkijken naar het werk van Robert Pattinson. "Ik hou van de dynamiek die wij wisten te bouwen. Ik kijk er heel erg naar uit dat mensen kunnen zien wat hij gedaan heeft. Er is Rob, je hebt Bruce Wayne en dan is er Batman. Ze zijn allemaal heel verschillend. En dat is heel cool."

NieuwsFilm

meest populair