Keert Hugh Jackman terug als Wolverine voor Marvel Studios? Dit weten we

Keert Hugh Jackman terug als Wolverine voor Marvel Studios? Dit weten we

Zou de acteur terug kunnen keren als Wolverine?

De afgelopen jaren kreeg Hugh Jackman talloze malen de vraag voorgelegd of hij terug zou willen keren als Wolverine. Over het algemeen heeft hij vrij consistent 'nee' gezegd, maar de afgelopen tijd lijkt de acteur daar wat op terug te komen.

Recent plaatste Jackman op Instagram nog een foto van hemzelf, naast Marvel Studios-chef Kevin Feige. En daarnaast zagen we fanart van de iconische klauwen van Wolverine. Waarop de geruchten weer uitbraken: zou hij dan toch terugkeren?

Een terugkeer?
Natuurlijk is het goed mogelijk dat Jackman enkel wat toffe beelden wilde delen. Toch is het interessant om eens te kijken hoe groot de kans is dat hij terugkeert als Wolverine. Een terugkeer die, laten we eerlijk zijn, op dit moment vrij onwaarschijnlijk lijkt.

Afgezien van de berichten op sociale media, is er namelijk geen enkele reden om aan te nemen dat de acteur echt terugkeert als Wolverine. Dat de film Logan een prachtige conclusie vormde voor de tijd van Jackman als Wolverine, maakt het ook mogelijker om terug te keren.

Maar kan het?
Dat gezegd hebbende, brengt het Marvel Cinematic Universe wel diverse Marvel-acteurs van eerder op zichzelf staande franchises terug.

Zo is J.K. Simmons weer te zien als J. Jonah Jameson en gaat al lange tijd het gerucht dat Tobey Maguire en Andrew Garfield te zien zijn in Spider-Man: No Way Home. Iets soortgelijk is bij DC aan de hand, waar Michael Keaton weer de rol van Batman speelt.

Wie weet dat, als alles de goede kant op valt, Jackman echt terug zou kunnen keren.

NieuwsFilm

meest populair