'Cobra Kai'-ster pakt titelrol in nieuwe DC-film 'Blue Beetle'

Deze film gaat rechtstreeks naar HBO Max.

HBO Max laat er geen gras over groeien. De plannen om van HBO Max een streamingdienst met veel originele content te maken worden aangevuld met een solofilm rond het personage Blue Beetle uit de strips van DC Comics.

Eerder werd duidelijk dat Angel Manuel Soto, bekend van de film Charm City Kings uit 2020, de regie op zich neemt en nu is bekend geworden welke acteur de titelrol gaat spelen in de superheldenfilm.

Cobra Kai-acteur wordt Blue Beetle
Via The Wrap wordt duidelijk dat acteur Xolo Mariduena in gesprek is op Jaime Reyes a.k.a. Blue Beetle te gaan spelen in de superheldenfilm Blue Beetle. Je kent Mariduena mogelijk van zijn rol als Miguel Diaz in de Netflix-serie Cobra Kai.

Het verhaal gaat over de Jamie Reyes-iteratie van het personage uit 2006, een Mexicaans-Amerikaanse tiener die op weg naar huis van school met twee van zijn beste vrienden Paco en Brenda de Blue Beetle scarabee ontdekt.

Die nacht komt de scarabee tot leven en het diertje zet zich vast in de ruggengraat van Reyes. Hierdoor krijgt hij een buitenaards pantser dat kan worden aangepast om zijn snelheid en kracht te vergroten en om wapens, vleugels en schilden te maken.

De opnames voor Blue Beetle starten begin volgend jaar en dan verschijnt de film waarschijnlijk ergens in 2023.

NieuwsFilm

meest populair