Algemeen

Brendan Fraser (The Mummy) scoort nu ook een rol in Scorsese's 'Killers of the Flower Moon'

De acteur is bezig met een heuse opmars!

door Wouter Drummen om 13:08 in Algemeen
Brendan Fraser was eind jaren negentig en begin jaren 2000 een grote naam in Hollywood. Zo was hij o.a. te zien in de The Mummy-franchise en in Crash, die de Oscar voor Beste Film won. Sindsdien hebben we echter bijzonder weinig vernomen van de acteur, maar hij is nu terug!

De acteur is momenteel te zien in Steven Soderbergh's No Sudden Move. Binnenkort zal Fraser ook de hoofdrol spelen in de nieuwe film van Darren Aronofsky, genaamd The Whale. Maar daar blijft het niet bij.

Nog meer!
Fraser heeft namelijk voor nog meer veelbelovende projecten getekend. Zo zal hij eveneens meespelen in Martin Scorsese's Killers of the Flower Moon, waarin Leonardo DiCaprio, Jesse Plemons en Robert De Niro de hoofdrollen zullen vertolken.

Ook is de 52-jarige Fraser gecast in Brothers van regisseur Max Barbakow (o.a. bekend van Palm Springs). De rest van de cast mag er zeker eveneens zijn. De acteur krijgt gezelschap van Josh Brolin, Glenn Close en Peter Dinklage.

Het is vooralsnog onduidelijk waarover de film gaat. Het is wel bekend wie het script zal verzorgen. Hier zullen Macon Blair (I Don't Feel at Home in This World Anymore) en Etan Cohen (Tropic Thunder) zich over ontfermen.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Samenwerken met Steven Soderbergh, Darren Aronofsky en Martin Scorsese levert een mooie comeback voor hem op. Smiley face
En met Max Barbakow kiest hij op die kwalitieve pad verder te gaan. Smiley face

Bij de weg: ik, met mijn gedreven testosteron commentaar, schaam mij niet om te zeggen dat ik The Mummy 1999 een geweldige film vind.
En blijkbaar vind The Critical Drinker The Mummy 1999 ook een leuke film

GreenHornet

Avatar

Hij is geweldig in Doom Patrol. The Mummy is ook mijn eerste DVD die ik ooit heb gezien.

Sunspot

Avatar

^

Yep, in Doom Patrol is hij fantastisch, speelt het super. Denk ook dat die rol weer heeft laten zien dat Fraser echt kan acteren ook

Gigan72

Avatar

Ok goed voor hem

LeonardoPacino

Avatar

Doom Patrol is echt geweldig en Fraser is prima in die serie.

Mooi om hem weer terug te zien.

NieuwsFilm

meest populair