Dave Bautista: "Het 'Knives Out'-vervolg wordt beter dan het origineel!"

Dave Bautista: "Het 'Knives Out'-vervolg wordt beter dan het origineel!"

De acteur is er uiterst positief over!

Knives Out werd extreem goed onthaald. Netflix liet er dan ook geen gras over gooien en kocht meteen de rechten voor meerdere vervolgen, die dus op de streaminggigant te zien zullen zijn. Volgens Dave Bautista wordt het vervolg zelfs beter dan het origineel.

Tijdens een recent interview liet de spierbundel zich erover uit. Op dit moment is hij druk bezig met de opnames van het vervolg, dat opnieuw verzorgd zal worden door Rian Johnson. Journalisten willen graag weten hoe het met de film zit en de ex-worstelaar is er uitermate positief over.

Geweldig!
Zo zegt de acteur: ''Ik denk dat de sequel op meerdere gebieden beter zal zijn dan het origineel. Zo vind ik de personages kleurrijker en eigenzinniger dan in de eerste film. Ze zijn geweldig. Iedereen is anders en perfect gecast!''

''Ik ben dan ook echt onder de indruk van mijn collega's'' gaat Bautista verder. ''Sommigen hebben me echt betoverd met hun acteerwerk en de manier waarop ze in hun personages weten te veranderen is echt onwijs goed!''

Een cast om van te smullen
Naast Bautista bestaat de cast van de Knives Out-sequel uit zijn Spectre-collega en vriend Daniel Craig maar ook Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Kate Hudson, Madelyn Cline, Jessica Henwick, Ethan Hawke én Jada Pinkett Smith.

NieuwsFilm

meest populair