Ex-vrouw Channing Tatum ontkent 'Magic Mike'-acteur te hebben aangevallen

Ex-vrouw Channing Tatum ontkent 'Magic Mike'-acteur te hebben aangevallen

Jenna Dewan reageert op een valse roddel.

Jenna Dewan haalde naar eigen zeggen recentelijk niet uit naar haar ex-man Channing Tatum met haar opmerkingen over postnatale problemen. Dat maakt de actrice duidelijk in een statement op Twitter.

Dewan maakte onlangs in een podcast een opmerking over de periode na de geboorte van haar dochtertje Everly (inmiddels 8). Tatum was die periode "nauwelijks beschikbaar" om voor de baby te zorgen, zo zei ze.

"Ik moest haar echter overal mee naartoe nemen. Ze was constant bij me op de set, waardoor ik eigenlijk continu aan het werk was", vertelde ze. "Dat was lastig".

Hoewel sommigen haar woorden hebben geïnterpreteerd als een aanval op Tatum, waren deze volgens Dewan niet zo bedoeld. Beide sterren hadden het destijds gewoon erg druk.

"Ik baal ervan dat een belangrijk gesprek over postnatale uitdagingen van vrouwen door veel media is misbruikt voor wat quotes die doen lijken alsof ik de vader van mijn dochter aanviel. Dat zou ik nooit doen", begint Dewan haar statement.

"We hadden destijds als twee werkende ouders allebei met onze eigen uitdagingen te maken", vervolgt ze, benadrukkend dat ze wel alleen voor zichzelf wil spreken en niet namens Tatum.

Dewan roept iedereen op het volledige interview eens te beluisteren. "Mijn woorden zijn misbruikt voor valse roddels om clicks te kunnen genereren", concludeert ze. "Die roddels hebben niets, maar dan ook niets te maken met de personen over wie het gaat en de daadwerkelijk bedoelde boodschap".



NieuwsFilm

meest populair