Daniel Radcliffe over mogelijke terugkeer voor meer 'Harry Potter'-avonturen

Daniel Radcliffe over mogelijke terugkeer voor meer 'Harry Potter'-avonturen

Hij ziet het wel zitten, maar wel niet meer als Harry Potter zelf.

De Harry Potter-franchise was een weergaloos succes. Hierna kwam weer een nieuwe reeks aan, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Ondanks het feit dat deze films ook goed scoren aan de box-office, kan het niet tippen aan de Harry Potter-films. Hoofdrolspeler Daniel Radcliffe laat zich nu uit over mogelijke nieuwe films.

Er wordt al lang gesproken over nieuwe Harry Potter films. Zo kwam schrijfster J.K. Rowling nog niet zo heel lang geleden met een nieuw boek, genaamd Harry Potter and the Cursed Child. Miljoenen fans hopen dat dit ook verfilmd wordt, maar Radcliffe denkt dat een volledige reboot waarschijnlijk beter is.

Reactie
Radcliffe werd natuurlijk wereldberoemd en onsterfelijk als Harry Potter, maar zou, als hem een rol wordt aangeboden, nu liever iemand anders spelen. Zo zei hij recentelijk: ''Ik zou graag de rol van Sirius Black of Remus Lupin willen spelen. Dit zijn echt twee fantastische personages''.

''Natuurlijk heb ik hier ook een voorkeur voor vanwege mijn eigen ervaring. Ik heb de nodige scenes gefilmd met deze personages en zij horen bij mijn beste Harry Potter-herinneringen. Deze twee personages hebben dan ook echt geweldige verhalen en achtergronden''.

Lastig
Radcliffe liet wel weten dat als het ooit zover komt, het dan moeilijk is het stokje over te nemen van Gary Oldman (Sirius Black) of Davis Thewlis (Remus Lupin): ''Ik heb echt weergaloos gevonden met Gary en David. Ik werd een jonge man tijdens de opnames van de derde film en keek naar ze op, aangezien ze rolmodellen voor mij waren.''

''Ik kwam er langzaam maar zeker achter wat het bekent om een acteur te zijn en dan is het zeker fijn om met deze twee mannen te mogen samenwerken''.

NieuwsFilm

meest populair