Acteur Jay Pickett sterft tijdens opnames cowboyfilm

Acteur Jay Pickett sterft tijdens opnames cowboyfilm

Hij viel in een keer van zijn paard af op de set van 'Treasure Valley'.

Jay Pickett, o.a. bekend van de serie Days of Our Lives, is overleden tijdens de opnames van een nieuwe film, genaamd Treasure Valley, in Idaho.

Pickett zou in de film een cowboy spelen, maar het bleef niet alleen bij acteren. Zo had hij ook het script voor zijn rekening genomen en was hij eveneens verantwoordelijk voor de productie van het project.

Beroerte
Waar de acteur precies aan overleden is, is vooralsnog niet bekend. Het lijkt om een hartaanval te gaan, aangezien Pickett in een keer omviel. Er werd nog tevergeefs geprobeerd hem te reanimeren.

Acteur Jim Heffel, eveneens te zien in Treasure Valley, liet zich er op sociale media over uit: ''Ik ben een goede vriend verloren en de wereld is een fantastische persoon kwijt''.

''Jay heeft ons verlaten en is naar een betere plek. Hij zat op zijn paard, de lasso in zijn handen, klaar voor de opnames, toen hij in een keer stierf. Tot het laatste moment deed hij waar hij echt van hield. Hij was een echte cowboy''.

Carrière
Pickett was eveneens te zien in series als Port Charles en General Hospital maar ook in films als A Matter of Faith en A Soldier's Revenge.

Hij werd zestig jaar oud en laat achter zijn vrouw, Elena Bates, met wie hij sinds 1986 getrouwd was, en zijn drie kinderen, dochters Maegan en Michaela en zoon Tyler.

NieuwsFilm

meest populair