Sylvie Meis strooit met lingeriefoto's van zichzelf op Instagram

Sylvie Meis strooit met lingeriefoto's van zichzelf op Instagram

Het lijkt erop dat Sylvie een leuke deal met Aldi heeft gemaakt.

Sylvie Meis heeft haar pensioen vast al prima op orde, maar dat wil niet zeggen dat deze Nederlandse actrice en presentatrice duimen gaat zitten draaien. Want zolang haar lichaam nog tiptop in orde is valt er uiteraard geld te verdienen.

Dat moet Aldi ook gedacht hebben. Deze internationale grootgrutter heeft duidelijk een deal met Sylvie Meis gesloten om hun lingerie en pyjama's even flink te promoten. De 43-jarige schone heeft nog steeds een killer-body, dus geef Aldi eens ongelijk.

Sylvie showt de laatste dagen verschillende foto's aan haar meer dan 1,4 miljoen Instagram-volgers. Daarin zien we de setjes in hoog tempo voorbij vliegen. En aangezien Aldi toch een prijsvechter is, kan het nooit heel duur zijn om jezelf thuis een beetje 'Sylvie te gaan voelen'.

Als actrice zien we Sylvie regelmatig in een film of serie opduiken. Tijdens de start van haar carrière werd zij bekend als presentatrice van Fox Kids. Maar later zagen je haar ook in de serie Costa! en de tv-film Pista!. Ook acteerde ze regelmatig in verschillende Duitse films.

In de afgelopen jaren zien we haar vooral als kandidaat of presentatrice van shows op de Duitse televisie. En uiteraard als influencer op Instagram.

Lingerieparty
Maar terug naar naar de verleidelijke lingeriefoto's. Sylvie schrijft er vandaag bij op Instagram:

Join the lingerie party and get your Sylvie set 💕 Werbung/Ad Also available in Holland now! @aldi.nederland 🥳 #aldinord #aldisüd

Dat is duidelijk, wij allen zijn uitgenodigd op op het Aldi/Sylvie-lingeriefeestje. Ga jij daar dan ook zijn, Sylvie?


De foto's van de 43-jarige Sylvie Meis bekijken? Check deze dan hier en hier op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair