Gelukkig goed nieuws: MonsterVerse is niet klaar na 'Godzilla vs. Kong'

Gelukkig goed nieuws: MonsterVerse is niet klaar na 'Godzilla vs. Kong'

Er komen meer films aan!

De film Godzilla vs. Kong maakte dit jaar een prima debuut aan de internationale box office. Nu zijn alle ogen gericht op de wijze waarop Legendary Pictures en Warner Bros. door willen gaan met het MonsterVerse.

Er zijn wel plannen om de franchise voort te zetten. En nu vertelt schrijver Max Borenstein heel optimistisch te zijn over de toekomst. Er zitten opwindende zaken aan te komen volgens Borenstein.

Heel wat op komst
"Ik heb over wat opwindende dingen gehoord die eraan zitten te komen en waar ik niets over mag zeggen. Ze hebben geweldige plannen hiervoor, en ik heb er ook wel ideeën over en kijk er echt naar uit. Ik denk dat het in goede handen verkeert, en met het succes van Godzilla vs. Kong, zitten er heel interessante nieuwe delen aan te komen," legde hij uit.

"Zonder dat ik iets officieels mag vertellen, kan je kijken naar de prestaties van de film. Mensen genoten er heel erg van en reageerden er goed op. Ik denk dat het een mooi moment was voor mensen om hier van te kunnen genieten tijdens de pandemie. Mensen wilden iets leuks en amusants kunnen zien in de bioscoop en het was heel opwindend om onze film die film te kunnen maken."

Specifiek zijn er dus nog geen plannen bekend, maar dat Godzilla vs. Kong tijdens de pandemie goed was voor 465,8 miljoen dollar wijst op een prima toekomst.

NieuwsFilm

meest populair