Coronahorrorhit 'Host' krijgt vervolg: 'Dashcam'

Coronahorrorhit 'Host' krijgt vervolg: 'Dashcam'

De nieuwe film van Rob Savage zal volgende maand al te zien zijn.

Vorig jaar wist regisseur Rob Savage nog hoge ogen te gooien met zijn 'corona'-hit Host. Kort na dit succes liet hij al weten met een sequel te komen, waar nu iets meer over bekend is.

Host vertelt het verhaal van zes vrienden, die een medium inhuren om tijdens de lockdown een seance te houden. Het gaat echter al snel de verkeerde kant op... Wanneer een kwade geest hun huizen begint te terroriseren, beseft het zestal dat ze deze nacht misschien niet gaan overleven.

Dashcam
Savage komt nu met een soortgelijk vervolg, dat Dashcam zal heten. De titel van de sequel lijkt aan te duiden dat de opnames hoogstwaarschijnlijk grotendeels met een camera op het dashboard van een auto gefilmd zijn.

Het verhaal draait deze keer rond een internetpersoonlijkheid, wiens anarchistisch gedrag een onophoudelijke nachtmerrie ontketent.

Al snel
Lang hoeven we waarschijnlijk niet te wachten op Dashcam. De film gaat namelijk al tijdens het Toronto International Film Festival, dat volgende maand plaats zal vinden, in première. Dashcam is een tamelijk korte film met een speelduur van 77 minuten, maar is wel langer dan Host. Deze film duurde nog geen uur.

NieuwsFilm

meest populair