Queen-gitarist zegt dat er aan een 'Bohemian Rhapsody'-sequel wordt gewerkt!

Queen-gitarist zegt dat er aan een 'Bohemian Rhapsody'-sequel wordt gewerkt!

Brian May zegt dat het wel nog even zal duren.

Goed nieuws voor Queen-fans. De legendarische muziekgroep heeft laten weten bezig te zijn met een vervolg op het sterk onthaalde Bohemian Rhapsody. Dit is wat we tot nu toe weten.

De gitarist van de band, Brian May, liet zich er tijdens een recent interview over uit: "We zijn ermee bezig. Op dit moment zijn we op zoek naar ideeën, maar het zal hoogstwaarschijnlijk nog wel even kunnen duren, aangezien we de film enkel en alleen willen maken als we beschikken over een geweldig script."

Lastige taak
May zei ook dat het lastig wordt het origineel te overtreffen, of zelfs te evenaren. De film won maar liefst vier Oscars, waaronder een voor Rami Maleks rol als Freddie Mercury, en bracht wereldwijd meer dan 900 miljoen dollar aan ticketverkoop op.

Zo gaat May verder: "We hebben onze harten en zielen in Bohemian Rhapsody gestopt, maar we hadden nooit kunnen dromen dat het een groter succes zou worden dan 'Gone with the Wind'. Daarom willen we ook onze tijd nemen voor een tweede deel, in de hoop weer iets moois te kunnen leveren."

Ondanks het feit dat de film het dus erg goed deed, waren er ook de nodige filmfanaten die Bohemian Rhapsody niet zo goed vonden, aangezien lang niet alles lijkt te kloppen en Mercury niet altijd in een erg positief licht wordt gezet. Kijken jullie uit naar een vervolg?

NieuwsFilm

meest populair