'Harry Potter'-fanart maakt van Daniel Radcliffe een zombie

'Harry Potter'-fanart maakt van Daniel Radcliffe een zombie

Check hier gave concept art.

Fans maken soms de tofste art rond hun lievelingsfilms. Vandaag zien we op Instagram fanart verschijnen die Daniel Radcliffe's Harry Potter verandert in een angstaanjagende zombie.

De Harry Potter-reeks is een van de bekendste franchises van de afgelopen decennia. En dat terwijl deze niet eens zo heel oud is, want het eerste boek werd in 1997 uitgebracht door schrijfster J.K. Rowling.

Zombies in de franchise
De franchise wordt alleen maar groter en breder. HBO Max schijnt bijvoorbeeld te werken aan een televisieserie in de franchise en intussen komt Warner Bros. volgend jaar juli met de nieuwste film, Fantastic Beasts 3.

In de films hebben we al heel wat mythische wezens voorbij zien komen. Denk maar aan de draken, aan goblins en meer. Maar wat we nog niet echt zagen, waren zombies. (Tenzij je de infurius in The Half-Blood Prince meetelt).

Gelukkig is er de fan eliluisionista.cl, die bedacht dat het een goed idee zou zijn om een horrorelement toe te voegen aan de franchise. Zodoende zien we vandaag een beeld van Radcliffe als Harry Potter met zijn kenmerkende kleding van Gryffindor aan, terwijl hij een spreuk uitvoert en zijn litteken groen gloeit:



NieuwsFilm

meest populair