'X-Men' ster January Jones deelt Insta-foto met wel véul inkijk

'X-Men' ster January Jones deelt Insta-foto met wel véul inkijk

Iets met het bezoeken van de 'grijze tuinen'?!

January Jones is bij het grote publiek vooral bekend van haar rollen in X-Men: First Class en de tv-serie Mad Men. Maar deze razend knappe blondine heeft ook veel bekijks op de verschillende sociale media.

De geruchten gaan al een tijdje gaande dat haar carrière momenteel wat minder soepel verloopt als dat ze zelf ongetwijfeld gehoopt had. We zien nog steeds een nieuwe film van haar in de planning, staan God Is a Bullet, maar verder ziet haar agenda er wat leeg uit.

Wat dan heden ten dage een manier kan zijn op jezelf weer een beetje in de picture te zetten zijn sociale media. En dan vooral foto's en filmpjes met wat inkijk en een 'blote enkel' weten dan vaak véél likes te scoren.

Dat moet January Jones ook al een tijdje geleden ontdekt hebben want de sensuele foto van vandaag is bepaald niet haar eerste over de afgelopen maanden. Maar goed, geef haar eens ongelijk we moeten allemaal brood op de plank toch?

Het onderschrift dat January erbij geschreven is wel een beetje mysterieus: GoingGreyGardens. We denken dat dit verwijst naar een docu over 'high society ladies' maar pin ons er niet op vast.

Hoe dan ook deze 43-jarige filmster heeft duidelijk nog steeds een prachtig figuur en dat laat ze graag zien. Met meer dan 72000 likes op deze post is het duidelijk dat veel meer mensen er zo over denken!


Wil je de foto van January Jones bekijken? Surf dan even naar haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair