Marvel-fans willen weten of Chris Evans' Captain America nog maagd is

Marvel-fans willen weten of Chris Evans' Captain America nog maagd is

De schrijvers reageren.

Het is een vraag die brandt op de lippen van de nodige Captain America-fans: is de beroemde superheld nog maagd? Het wordt de schrijvers zo vaak gevraagd dat ze nu maar eens antwoord geven.

Schrijvers Christopher Markus en Stephen McFeely lieten zich er tijdens een recent interview over uit. Ze openen echter met de onthulling dat Marvel voor deze rol oorspronkelijk leek te willen gaan voor Jake Gyllenhaal.

"Toen we begonnen met Captain America, werden er enorm veel schetsen gemaakt van diverse kostuums en soms werd er dan ook voor gekozen een acteur 'in het pak te zetten'. Het hoeft niet veel te betekenen, maar ik herinner me veel foto's en tekeningen van Jake Gyllenhaal als Captain America," zegt McFeely.

Chris Evans
Blijkbaar wilde de studio in eerste instantie niet voor Chris Evans gaan, vanwege zijn rol in de Fantastic Four-films: "Chris was zich hier zelf ook van bewust, maar hij heeft het uiterste uit de rol gehaald. Hij ging er heel ver voor."

Ondanks het feit dat Evans jarenlang te zien was als Captain America maar nu klaar is met de rol na zijn optreden in Avengers: Endgame, willen fans weten of hij nog maagd is. Voornamelijk omdat hij zestig jaar lang vast in het ijs lag, maar verder altijd bezig lijkt te zijn met het redden van de wereld.

Reactie
Markus en McFeely kennen het antwoord wel. Zo zegt McFeely: "Ik denk zeker dat hij zijn maagdelijkheid verliest. Waarom denken sommige mensen eigenlijk dat hij nog maagd is?"

"Als je er zo uitziet, de wereld afreist en de hele tijd handtekeningen uitdeelt aan allerlei dames, neem ik toch aan dat hij op een gegeven moment zijn maagdelijkheid verloor."

Markus staat zijn collega bij: "Steve Rogers is geen preutse man. Zo wordt hij misschien wel af en toe gepresenteerd. Hij is een man die gelooft in goed en kwaad en is altijd bezig, maar hij is ook bepaald geen koorknaap. Hij is een veteraan uit de Tweede Wereldoorlog."

NieuwsFilm

meest populair