Captain America en Iron Man zijn zombies op poster van Marvels 'What If...?'

Captain America en Iron Man zijn zombies op poster van Marvels 'What If...?'

Dat ziet er gaaf uit.

Zombies nemen het Marvel Cinematic Universe over in de nieuwste poster van What If...?. Een maand nadat de serie Loki zijn eerste seizoen afrondde, staat de serie op het punt om van start te gaan.

De seizoensfinale van Loki maakte zo'n beetje alles mogelijk in het Marvel-universum. Dat komt vooral doordat de serie het multiversum opende. En de serie What If...? is gemaakt om dat multiversum te verkennen. We zien specifiek in elke aflevering hoe gebeurtenissen van de films op een andere manier hadden kunnen lopen.

Zombie Captain America en Iron Man
We weten van een aantal verhalen van What If...? al waar ze om draaien. Zo laat de eerste aflevering Peggy Carter zien die het supersoldaat-serum neemt, waardoor zij Captain Carter wordt.

Weer een andere aflevering duikt in T'Challa die ontvoerd wordt in de ruimte, in plaats van Peter Quill en daarmee Star-Lord wordt. Andere afleveringen kijken juist niet naar de films, maar naar de Marvel-comics.

Een van die afleveringen kijkt specifiek naar een alternatieve realiteit waarin een aantal Marvel-helden veranderen in ondode monsters. Zodoende krijgen we zombieversies van Captain America en Iron Man te zien. En precies die zien we op een nieuwe poster die werd vrijgegeven.

Groot op de poster figureert de 'A' in een gebroken versie, zoals we die onder meer op het Avengers-gebouw konden zien. Hieronder kan je de poster zien:


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair