Per ongeluk bevestigd: 'Morbius' en 'Venom' krijgen een crossover

Per ongeluk bevestigd: 'Morbius' en 'Venom' krijgen een crossover

Sony bouwt echt aan een universum rond Spider-Man personages.

Het lijkt er steeds meer op dat Sony Pictures grote plannen heeft rond zijn Sony Pictures Universe of Marvel Characters. Morbius-regisseur Daniel Espinosa lijkt namelijk bevestigd te hebben dat Tom Hardy's Venom in de film zit.

Sony Pictures is tijdelijk gestopt met de marketing voor Morbius. Gek is dat niet, want de film is uitgesteld naar 2022. Tegelijk is de film nog altijd 'hot' voor fans, vooral omdat Adrian Toomes van Spider-Man: Homecoming te zien was.

Groot universum
Die cameo in de trailer wees erop dat de film zich mogelijk afspeelt in het Marvel Cinematic Universe, of in een wereld die erop lijkt. Tegelijk was de Spider-Man van Tobey Maguire te zien in graffiti, wat dan toch weer verwarrend werkt.

Waar we wel zeker van zijn, is dat Morbius zich in dezelfde wereld afspeelt als de Venom-films. Tijdens een interview met MovieZine, vertelde regisseur Espinosa hierover en daarin leek hij een klein bommetje gedropt te hebben:

"Het voelt meestal best vreemd voordat de dag begint, als je naar de planning kijkt en op de set staat," begon Espinosa. "Als je daar rondloopt en de opnames eruit zien als een Zweedse productie. Maar als je dan kijkt naar de planning en namen als Michael Keaton, Jared Leto en Tom Hardy ziet staan, voelt dat cool en heel opwindend."

Daarmee lijkt zomaar bevestigd te zijn dat Hardy ook in Morbius zit!

NieuwsFilm

meest populair