Actrice Lili Reinhart laat zichzelf in bikini zien op Instagram

Actrice Lili Reinhart laat zichzelf in bikini zien op Instagram

De 'Riverdale'-ster ziet er in haar groene 'Shrek'-bikini fantastisch uit

Lili Reinhart heeft een foto van zichzelf in bikini op Instagram gedeeld. De actrice die misschien nog wel het meest bekend is van de hitserie Riverdale ziet er in haar groene 'Shrek'-bikini fantastisch uit.

Al eerder heeft Lili aangegeven zeer trots te zijn op haar lichaam en zich niet gek te laten maken door de extreme schoonheidsidealen. Vooral op Instagram moeten de mensen goed opletten wat zij zich laten aanpraten, aldus Lili in een eerder openhartig interview met het Amerikaanse blad DuJour.

Zelf heeft deze 24 jarige actrice er meer dan vrede mee dat zij nooit een sixpack zal krijgen. Dat is ook nergens voor nodig vindt zij.

Ik ben geen fitnessmodel en ga dat ook nooit worden. Ik ga daarom een beker ijs of kip met Parmezaanse kaas niet laten staan..

Een prima advies van Lili wat ons betreft. Het is algemeen bekend dat in de meeste foto's die de sterren op Instagram delen veel tijd gaat zitten om deze zo mooi mogelijk te maken

Biseksueel
Ook wat betreft haar voorkeur in relaties heeft Lili geen geheimen meer. Enige tijd terug maakte zij bekend zowel op mannen als vrouwen te vallen. Het is duidelijk dat deze stoere dame van haar hart geen moordkuil maakt en gewoon links en rechts tegen wat heilige huisje aantrapt!


Zien hoe Lili Reinhart er in bikini uitziet? Check dan deze foto bij de Dailymail.


NieuwsFilm

meest populair