Hugh Jackman legt uit wat hij nou bedoelde met die Wolverine-foto's op Instagram

Hugh Jackman legt uit wat hij nou bedoelde met die Wolverine-foto's op Instagram

Keert hij terug? Nee, maar waarom dan die foto's met Kevin Feige?

Het gerucht gaat al een tijdje dat Hugh Jackman terugkeert als Wolverine in het Marvel Cinematic Universe. Maar de 52-jarige acteur speelde de rol van Wolverine voor het laatst in de film Logan en een terugkeer lijkt er niet echt in te zitten.

Vooral na gisteren leek die kans klein. De acteur vertelde namelijk in een interview dat hij Logan ect maakte met het idee dat deze film het slotakkoord was van zijn tijd als Wolverine. Dat was voordat de 20th Century Fox door Disney werd overgenoemn, maar de acteur leek ernaar te hinten dat dit echt het einde van de rit blijft.

Maar die foto's dan?
Een tijdje geleden wist Jackman zelf de geruchten weer aan te wakkeren en te doen opbloeien toen hij op zijn Instagram twee beelden zette. Hij plaatste fanart waarop we zijn Wolverine zagen en een foto van zichzelf met Marvel-baas Kevin Feige.

"Ik herplaatste letterlijk wat fanart, wat ik wel vaker doe, gewoon omdat ik ervan houd. En ik houd van de fans. En toen ging ik iets anders doen en dacht ik: 'Oh nee, ik heb het internet gesloopt. Nee, nee, nee, nee, sorry mensen. Zo bedoelde ik dat niet, echt niet. het spijt mij echt'."

"Maar zo liep het. En jullie waren gewoon te snel voor mij. Duidelijk veel te snel en slimmer dan ik ben. Ik houd van de fans en dus plaats ik iets cools wanneer het voorbijkomt."

NieuwsFilm

meest populair