Check hier de eerste foto van de nieuwe Tom Hanks sci-fi film 'Finch'

Check hier de eerste foto van de nieuwe Tom Hanks sci-fi film 'Finch'

Finch heeft ook meteen een releasedatum van Apple TV+.

Tom Hanks is binnenkort weer te zien in een nieuwe film. Het gaat om een streamingrelease, want zijn nieuwe film Finch is exclusief op streamingdienst Apple TV+ te zien. Vandaag kregen we niet alleen de eerste officiële foto, ook is de releasedatum onthuld.

Apple TV+ kondigde aan dat de film vanaf 5 november te zien is op de streamingdienst. Hij is geregisseerd door Miguel Sapochnik en gemaakt met een scenario van Craig Luck en Ivor Powell. Voor die laatste is het de eerste feature film.

Het verhaal
Finch belooft een behoorlijk interessante film te worden. Oscar-winnaar Hanks speelt een robotica-technicus, die een van de weinige overlevenden van een catastrofale zonnevlam is.

Daardoor is de wereld verworden tot een grote woestenij, waarin de meeste mensen het niet overleefd hebben. Finch heeft in de tijd dat hij daar in z'n eentje achtergebleven is, een eigen wereld opgebouwd. Een wereld die hij deelt met zijn geliefde hond Goodyear.

En dan is er nog de robot die hij gebouwd heeft (gespeeld door Caleb Landry Jones), die op Goodyear moet letten en voor hem moet zorgen vanaf het moment dat Finch dat niet meer zelf kan.

Uiteindelijk vertrekt het drietal op een roadtrip door het verlaten Amerikaanse westen en tijdens die reis laat Finch zijn creatie - die zichzelf Jeff noemt - de wereld zien en wat het leven zo mooi maakt. Hieronder de eerste foto.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair