Denis Villeneuve deelt plannen voor 'Dune 2'

Denis Villeneuve deelt plannen voor 'Dune 2'

Deze keer vanuit een ander standpunt.

Goed nieuws voor de Denis Villeneuve-fans! De regisseur heeft zich al uitgelaten over Dune 2 en wat we kunnen verwachten.

Villeneuves nieuwste film is natuurlijk gebaseerd op het wereldberoemde boek van Frank Herbert. Herbert schreef meerdere vervolgen en na zijn de dood nam zijn zoon het stokje over, maar Villeneuve werkt enkel en alleen aan de eerste helft van het eerste boek. Er is dus nog genoeg materiaal om mee te werken.

Vervolg
Zo liet de regisseur weten dat Dune het eerste deel is van een tweeluik en dat de sequel vanuit een ander standpunt verteld zal worden: "Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met het tweede deel en Timothée Chalamet en Zendaya opnieuw samen te brengen."

"Het vervolg steekt iets anders in elkaar, aangezien Zendaya in het tweede hoofdstuk de protagonist van het verhaal zal zijn."



Zendaya speelt Chani, een inheemse bewoonster van de planeet Arrakis, ook wel bekend als Dune. Die valt onder de voogdij van de Atreides-familie, waartoe Chalamets personage Paul behoort. Het eerste deel zal over een maand eindelijk te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair