Langverwachte 'Dune' onthult hoofdpersonen in nieuwe tv-trailers

Langverwachte 'Dune' onthult hoofdpersonen in nieuwe tv-trailers

We hebben meerdere nieuwe video's van Dune!

De verwachtingen rond Dune zijn hooggespannen. Regisseur Denis Villeneuve verfilmd hieermee het bekende boek van Frank Herbert.

De afgelopen maanden is de promotiecampagne rond de film flink opgevoerd. Zo kregen we al personageposters, artwork en trailers te zien. En vandaag zijn er wat opvallende tv-trailers vrijgegeven, die laten zien wie de hoofdpersonen van de nieuwe film zijn.

De hoofdpersonen
De trailers duiken in het verhaal van de verschillende hoofdpersonen van de film. Uiteraard is er aandacht voor Timothée Chalamets Paul Atreides en zijn vader Duke Leto, een rol van acteur Oscar Isaac.

Maar er is meer. We hebben ook video's van Lady Jessica (Rebecca Ferguson), Duncan Idaho (Jason Momoa), Gurney Halleck (Josh Brolin) en Dr. Yueh (Chang Chen). Hieronder kan je ze bekijken:



Dune is het verhaal van de familie Atreides en dan vooral van de zoon Paul Atreides. De familie krijgt de heerschappij over de woestijnplaneet Arrakis. Maar dit blijkt een valstrik. Wat volgt is een gevaarlijke strijd om de meest waardevolle grondstof van het sterrenstelsel: de specie melange.

NieuwsFilm

meest populair