Zit je te hopen op Ryan Reynolds-film 'Clue'? Dan hebben we slecht nieuws voor je

Zit je te hopen op Ryan Reynolds-film 'Clue'? Dan hebben we slecht nieuws voor je

Het lijkt erop dat Clue er niet komt.

Ryan Reynolds is nu te zien in de nieuwe film Free Guy. En de auteur heeft nog heel wat projecten die eraan zitten te komen, waar heel wat mensen naar uitkijken. Denk maar aan Red Notice en Deadpool 3.

Maar er is ook een project waar mensen heel erg naar uitkeken, die het daglicht niet lijkt te gaan zien. Het gaat om een verfilming van de game Cluedo, waarvan het heel erg de vraag is of we die ooit te zien gaan krijgen. Reynolds heeft in elk geval weinig hoop meer.

Geen Cluedo-film
De film werd in 2018 aangekondigd en zou geregisseerd worden door Jason Bateman, maar hij droeg het stokje op een zeker moment over aan James Bobin.

Sinds begin 2020 hebben we echter niets meer gehoord over de film.

"Ik weet niet of die film er ooit gaat komen," gaf Reynolds toe tijdens een interview met Collider. "Het is een van die dingen die verloren zijn gegaan tijdens de overname van Fox door Disney. Dus ik weet niet zeker of het er ooit gaat komen, maar hopelijk lukt het wel."

Hij ging verder: "Ik hou van Jason Bateman, ik ben echt zijn grootste fan. Dus als dit er niet komt, dan hebben we straks hopelijk iets anders waar we samen aan kunnen werken."

NieuwsFilm

meest populair