Apple lijkt nieuw Jennifer Lawrence-project te bemachtigen

Apple lijkt nieuw Jennifer Lawrence-project te bemachtigen

Het ging hard tegen hard.

Een tijdje geleden kwam er al een artikel langs op FilmTotaal i.v.m. de nieuwe film met Jennifer Lawrence. Meerdere grote studio's zitten achter het project aan, maar nu lijkt het erop dat Apple de biedingsoorlog gaat winnen.

De met een Oscar bekroonde actrice had de rollen na het oprapen nadat ze doorbrak met The Hunger Games, maar sinds Red Sparrow uit 2018 besloot Lawrence het even wat rustiger aan te doen. Nu komt ze echter terug.

Drukke agenda
Zo zal ze een comeback maken in de Netflix-film Don't Look Up, waarin ook Leonardo DiCaprio te zien is. Haar nieuwe project lijkt op een andere streaminggigant te verschijnen, namelijk Apple+.

Het gaat hier om een biopic over Sue Mengers, een talentagent voor de sterren van de 'New Hollywood'-generatie in de jaren zestig tot begin jaren tachtig. Mengers was gigantisch succesvol en werd bijna even beroemd als sommige van haar klanten.

Op het nippertje
Een tijd lang leek het erop dat ook Netflix dit project zou bemachtigen, maar nu doet het verhaal de ronde dat Apple eigenlijk al zo goed als gewonnen heeft. De Italiaanse Paolo Sorrentino, o.a. bekend van La Grande Bellezza, zal de regie voor zijn rekening nemen.

NieuwsFilm

meest populair