Johnny Depp hard geraakt door Hollywood-boycot

Johnny Depp hard geraakt door Hollywood-boycot

De acteur is niet meer welkom in de filmhoofdstad.

Jarenlang was Johnny Depp een van de grootste namen in Hollywood, met rollen in Charlie and the Chocolate Factory, Alice in Wonderland en uiteraard de rits Pirates of the Caribbean-films. Door de problemen met zijn ex Amber Heard staat hij nu op de zwarte lijst.

Depp liet nog niet zo heel vaak uit over de situatie, maar nu heeft hij via Sunday Times laten weten dat hij zich geboycot voelt door Hollywood.

"De waarheid komt boven tafel"
"De boycot van Hollywood... Tsja. Eén man, één acteur die zich al jarenlang in een onplezierige situatie bevindt. Ik kijk alleen maar vooruit en zal ervoor zorgen dat de waarheid aan het licht komt," zei de acteur.

Recent kwam er wel een "nieuwe" film met Depp in het nieuws. Het drama Minamata op met regisseur Andrew Levitas (Lullaby) lag al een tijdje op de plank en verschijnt binnenkort in het Verenigd Koninkrijk, maar niet in de Verenigde Staten.

Filmdistributeur MGM durfde de film afgelopen periode niet te laten verschijnen gezien het gedoe rond Depp. Daar is de acteur uiteraard niet blij mee. Een Nederlandse datum heeft Minamata ook nog niet.



NieuwsFilm

meest populair