Er staat een nieuwe grote Netflix-actiethriller online: is het wat?

Met 'Tenet'-ster John David Washington.

Afgelopen vrijdag kwam op Netflix de actiethriller Beckett online. De film van de Italiaanse regisseur Ferdinando Cito Filomarino, bekend van de film Antonia. uit 2015, biedt de hoofdrol aan Tenet en BlacKkKlansman-acteur John David Washington.

De vraag is uiteraard of deze actiethriller ook de moeite waard is. Als we kijken naar de scores op Rotten Tomatoes, dan valt de ontvangst toch wat tegen. Op het moment van schrijven staat Beckett op 52 procent, met een 5.50 / 10 als gemiddelde beoordeling. Het publiek lijkt zwaar ontevreden: 29 procent, met een 2.5/5.

"Beckett brengt een voortstuwende energie in een man-op-de-vlucht-verhaal, maar de nogal dun geschreven thriller slaagt er niet in om consequent te blijven," luidt de Critics Consensus.

De actiethriller Beckett
In Beckett slaat een Amerikaanse toerist op de vlucht na een tragisch ongeluk in Griekenland en raakt verzeild in een politieke samenzwering die hem tot doelwit van een moord maakt. Ook met Boyd Holbrook, Alicia Vikander en Vicky Krieps. Heb jij de film al gekeken?



NieuwsFilm

meest populair