Channing Tatum en Sandra Bullock vallen in het water op setvideo 'Lost City Of D'

Channing Tatum en Sandra Bullock vallen in het water op setvideo 'Lost City Of D'

De opnames werden onlangs afgerond...

De beelden van The Lost City Of D staan erop. Om dit te vieren, heeft hoofdrolspeler Channing Tatum op zijn TWITTER een schattige video gedeeld waarin hij met co-star Sandra Bullock een laatste duik neemt in een watertank.


Naast de twee Hollywoodsterren zullen ook onder andere Brad Pitt en Daniel Radcliffe hun opwachting maken. Het regieduo Aaron en Adam Nee mochten het geheel in goede banen leiden.

The Lost City Of D gaat over een teruggetrokken romanschrijver (Bullock) die op boekreis gaat met haar covermodel (Tatum). Het duo wordt echter meegesleurd in een ontvoeringspoging die hen beiden in een moordend jungle-avontuur doet belanden.

Tempo Team
De productie begon afgelopen mei en lijkt sneller te zijn gegaan dan verwacht. Op 15 april 2022 moet het eindresultaat te bewonderen zijn.

Hoewel het wordt omschreven als een 'ouderwetse achtbaanrit', is het de vraag of Tatum en Bullock net zo'n sterke chemie hebben als bijvoorbeeld Dwayne Johnson en Emily Blunt in het onlangs uitgebrachte Jungle Cruise. Plezier hebben ze in elk geval wel gehad, zoals te zien is in de video.

NieuwsFilm

meest populair