Marvel-film 'Shang-Chi' gaat de wereld veranderen

Marvel-film 'Shang-Chi' gaat de wereld veranderen

Dat denkt hoofdrolspeler Simu Liu over Shang-Chi.

Een paar dagen geleden besloot acteur Simu Liu te reageren toen Disney CEO Bob Chapek tijdens een gesprek met investeerders vertelde dat de release van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings in zekere zin een experiment is. De acteur vond dat - niet heel gek - waanzin.

Tijdens de première van de film afgelopen maandagavond, vertelde Liu tegen Variety dat hij de tweet de wereld in slingerde omdat hij mensen wilde laten weten hoeveel passie hij voor de film voelt.

De wereld veranderen
Als het even kan, hoopt Liu dat de film de wereld kan veranderen. "Ik wilde dat mensen zouden weten hoe erg ik naar deze film uitkeek," begon Liu het interview met Variety.

"Ik bedoel, het is een zware, zware tijd geweest voor iedereen en ik denk soms dat het ontzettend belangrijk is om dit soort boodschappen te verspreiden. Het is emotioneel, het is ruw en het laat de wereld zien hoeveel ik en hoeveel wij allemaal in deze film geloven en hoe ongelofelijk deze zal zijn."

Als het even kan, zal de film de wereld dan ook veranderen hoopt de acteur. Shang-Chi is hoe dan ook een experiment voor Disney, omdat de film een exclusieve bioscooprelease krijgt, alvorens deze na 45 dagen al online komt te staan.

NieuwsFilm

meest populair