Wéér een grote naam voor nieuwe Wes Anderson!

Wéér een grote naam voor nieuwe Wes Anderson!

Gaat de regisseur 'The French Dispatch' overtreffen wat betreft de sterrencast?

Er gaat bijna geen dag voorbij zonder dat weer een bekende ster tekent voor de nieuwe film van Wes Anderson. Nu is zijn sterrencast weer ietsje groter, aangezien niemand minder dan Scarlett Johansson eveneens meedoet.

De regisseur heeft net pas goed en wel The French Dispatch af, waarvoor hij ook al een ongelofelijke cast wist te strikken. In de film zitten enorm veel bekende sterren, zoals o.a. Frances McDormand, Timothée Chalamet, Owen Wilson en vele anderen.

Nieuw project
Zijn nieuwe project mag er echter ook zijn. Johansson is namelijk niet de enige bekendheid die te zien zal zijn in Anderson's volgende film. Voor haar tekenden eveneens al Tom Hanks en Margot Robbie, net zoals de Anderson-veteranen Bill Murray, Tilda Swinton, Adrien Brody, Rupert Friend en Jason Schwartzman.

Het wordt de tweede samenwerking tussen Johansson en Anderson. Zij was nog nooit in een project van de geliefde regisseur 'te zien', maar leende wel haar stem aan de hond Nutmeg in Anderson's animatiefilm Isle of Dogs.

Waar de film over gaat is vooralsnog niet bekend, maar de opnames zullen over enkele dagen al van start gaan. Volgende maand wil de regisseur alles al ingeblikt hebben.

NieuwsFilm

meest populair