'Star Wars' brengt John Boyega terug als Finn voor meer materiaal

'Star Wars' brengt John Boyega terug als Finn voor meer materiaal

Gaat Disney Finn toch recht aan doen?

De Star Wars-vervolgtrilogie stelde ons voor aan meerdere nieuwe personages. Een van de meest interessante personages was vermoedelijk dat van John Boyega, Finn genaamd.

Finn was een voormalig Stormtrooper, die besloot in opstand te komen tegen zijn leiders omdat hij geen massamoord wilde plegen. Maar hoewel het een interessant personage was, vooral omdat het er in The Rise of Skywalker op leek dat hij ook Force-krachten had, werd er te weinig mee gedaan.

Een eigen serie
John Boyega maakte er ook geen geheim van dat hij allerminst tevreden was over de wijze waarop Finn gebruikt werd in The Rise of Skywalker. En eigenlijk lag dat niet alleen aan hem, fans waren er namelijk ook niet over te spreken.

Vervolgens bleek dat Boyega in gesprek was gegaan met Lucasfilm-baas Kathleen Kennedy om het te hebben over de manier waarop zijn personage gebruikt werd.

En nu lezen we dat dit mogelijk geleid heeft tot een serie rond Finn. Die serie zou het verhaal van hem moeten vertellen van na de gebeurtenissen in The Rise of Skywalker. Wellicht zouden we dan bijvoorbeeld te zien krijgen hoe Finn om leert gaan met zijn Force-krachten?

NieuwsFilm

meest populair