Enorm afgevallen Rebel Wilson haast onherkenbaar op deze foto

Enorm afgevallen Rebel Wilson haast onherkenbaar op deze foto

De Australische actrice vertelt over een moeilijke periode uit haar leven en waarom ze besloot het roer om te gooien.

Rebel Wilson wist in een jaar tijd zo'n dertig kilo af te vallen. De Pitch Perfect-actrice is ontzettend blij met dit resultaat en heeft nu op Instagram een aanmoedigende boodschap gedeeld voor haar fans die ook met overgewicht kampen.

De 41-jarige actrice plaatste een oude foto uit de tijd van voor haar grote afvalstrijd. In een openhartig bericht legt Wilson uit waarom ze destijds zo zwaar was.

"Ik weet dat ik normaal alleen foto's post waar ik fantastisch op sta, maar ik moest deze oude foto van mijzelf toch ook even delen. Deze foto is genomen toen ik nog ontzettend ongezond leefde. Ik woog veel te zwaar en at veel te veel rotzooi. Vooral om mijn emoties weg te eten", schrijft ze.

Wilson zat destijds in een lastige periode waarin ze veel verdriet te verwerken had. "Mijn vader was net overleden aan een hartaanval en ik zat echt in een moeilijke periode. Ik had een laag zelfbeeld".

De foto is genomen tijdens een tennistoernooi voor het goede doel. "Het is interessant om te zien dat ik, ondanks alle pijn, nog steeds probeerde te lachen en bewegen", aldus Wilson. "Als ik nu terugkijk op de vrouw op deze foto, ben ik echt trots op wat ze heeft bereikt".

De Australische beroemdheid wil anderen aanmoedigen om ook aan hun gezondheid te werken. "Ik wilde dit bericht vooral plaatsen om iedereen aan te moedigen die met dezelfde problemen kampt als waar ik mee te maken had. Ik weet hoe het is om je zo te voelen, maar weet dat het nooit te laat is om aan de slag te gaan met jezelf en je leven te verbeteren", concludeert ze. "Blijf lachen en probeer te bewegen".



NieuwsFilm

meest populair