Marvel-baas Kevin Feige over 'Secret Wars' als volgende 'Avengers'-film

Marvel-baas Kevin Feige over 'Secret Wars' als volgende 'Avengers'-film

Komt het gerucht uit?

Is Secret Wars zo'n beetje het slechtst bewaarde geheim van Marvel Studios? Kevin Feige gaat in op de geruchten dat er een "gigantische crossover" komt op basis van die verhaallijn uit de comics.

Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe omvat het multiversum en we weten dat Kang the Conquerer straks een grote tegenstander zal zijn in een oorlog waar iedereen mee te maken krijgt. Zou het eindspel een Secret War zijn?

Secret Wars-geruchten
"Ik heb die geruchten ook gehoord. Waarom heeft iedereen het daar nu over? Dat is wat ik wil weten," vertelde Feige in een interview.

"Ik denk dat er een iemand is die erover schrijft, en vervolgens herhaalt iemand dat, en schrijft ineens iedereen erover. En dan gebeurt het ineens."

Eerder hoorden we van voormalig Marvel Comics hoofdredacteur Jim Shooter - die de miniserie schreef - dat de verfilming wat hem betreft onvermijdelijk is. Daarin zouden we personages uit meerdere universa zien vechten op Battleworld.

"Secret Wars is een geweldige, grote crossover. Er zitten veel grote crossovers in de comics die we zouden kunnen verfilmen," ging Feige verder. Maar het zal nog wel even duren voordat we weten wat de crossover wordt.

NieuwsFilm

meest populair