Eerste foto van de hoofdrolspelers in Disney-film 'Peter Pan & Wendy'

Eerste foto van de hoofdrolspelers in Disney-film 'Peter Pan & Wendy'

Deze volgende sprookjesfilm verschijnt op Disney+.

De grote films van Disney worden vanaf heden voor twee platformen ontwikkeld. Nog voor de uitbraak van corona besloot de entertainmentreus dat de blockbusters niet allemaal meer in de bioscoop zullen verschijnen.

Vooral bij animatiefilms en de live action sprookjesfilms zal Disney keuzes gaan maken. Zo zal Peter Pan & Wendy alleen op de streamingdienst verschijnen. Vroeger was dit duidelijk een titel die ook op het witte doek zou verschijnen.

Eerste blik op Peter Pan & Wendy
Online is er nu een foto verschenen waarop we de jonge acteurs Alexander Molony en Ever Anderson als respectievelijk Peter Pan en Wendy zien. Je vindt de foto onder meer op de website van The Disinsider.

In de film van David Lowery (The Green Knight, Pete's Dragon) is er ook een belangrijke rol weggelegd voor Jude Law als Captain Hook en er zijn ook rollen voor Yara Shahidi, Joshua Pickering, Jacobi Jupe, Alyssa Wapanatâhk, Molly Parker en Alan Tudyk.

De voornaamste opnames startten in maart dit jaar en deze werden eind juni afgerond. Peter Pan & Wendy moet ergens in 2022 op Disney+ verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair