Marvels 'Fantastic Four'-reboot krijgt ook enorm bekende acteurs en actrices

Marvels 'Fantastic Four'-reboot krijgt ook enorm bekende acteurs en actrices

Maar introduceert ook volledig nieuwe gezichten.

Nadat Marvel Studios officieel de filmrechten terugkreeg voor de First Family, wist iedereen dat het een kwestie van tijd zou zijn tot de Fantastic Four hun debuut zouden maken in het Marvel Cinematic Universe.

Marvel-baas Kevin Feige bevestigde al dat er inderdaad zo'n film aan zit te komen. En hij liet weten dat regisseur Jon Watts straks plaatsneemt achter de camera. Sindsdien zijn er echter maar weinig updates geweest over het project. Gelukkig komt Feige nu met wat opmerkingen over de casting.

Bekende en onbekende acteurs
"Ik vind het MCU een mooie combinatie van zowel bekende acteurs als nieuwe gezichten," vertelde hij.

"Je hoeft denk ik niet verder te kijken dan Simu in Shang-Chi, of Chris Hemsworth, Tom Hiddleston en Tom Holland - een acteur die niet heel bekend was. Of je hebt een Benedict die Doctor Strange speelt en Christian Bale als Gorr in onze Thor-film. Het is een mooie combinatie van beiden, en het is voor ons dan ook altijd de zoektocht naar de beste acteur voor het werk, of die nou wereldwijd bekend is of niet."

Maar voorlopig hoeven we niets te verwachten over Fantastic Four. Eerder dit jaar heeft de studio ontmoetingen gehad met mogelijke schrijvers. En het zal daarom ook nog wel even gaan duren voordat er een cast is en men begint met de opnames.

NieuwsFilm

meest populair