'The French Dispatch' teaser met Owen Wilson

'The French Dispatch' teaser met Owen Wilson

Het verhaal speelt zich af in het Franse dorp Ennui-sur-Blasé.

De laatste tijd verschijnt er zo veel nieuws rondom het nieuwe project waaraan Wes Anderson is begonnen, dat je bijna zou vergeten dat The French Dispatch ook nog te zien zal zijn. Hier is nu weer een nieuwe clip van vrijgegeven.

Anderson zit niet graag stil. De regisseur heeft net goed en wel The French Dispatch af, maar is alweer begonnen aan een nieuwe film. Hiervoor wist hij al heel wat grote namen te strikken, zoals o.a. Margot Robbie, Tom Hanks en Scarlett Johansson. Maar de cast van The French Dispatch mag er zeker ook zijn.

Verhaal
Deze film gaat over de redactie van een Amerikaanse krant in het fictieve Franse dorpje Ennui-sur-Blasé. Belangrijke rollen zijn weggelegd voor o.a. Timothée Chalamet, Frances McDormand, Jeffrey Wright, Bill Murray, Benicio del Toro en natuurlijk weer Owen Wilson, een goede vriend van de regisseur. Niet voor niets was Wilson al in meerdere films van Anderson te zien.

De onderstaande clip introduceert zijn personage, genaamd Herbsaint Sazerac, oftewel 'de vliegende reporter', die zich altijd te fiets door Ennui-sur-Blasé verplaatst. Bekijk de teaser hieronder, waarin we het charmante stadje leren kennen.



NieuwsFilm

meest populair