Cyborg-acteur wil nu toch misschien terugkeren

Cyborg-acteur wil nu toch misschien terugkeren

Na een lange ruzie met Warner Bros...

Acteur Ray Fisher lijkt langzaam bij te draaien. Waar het erop leek dat hij echt niet terug zou keren als Cyborg, zou het goed mogelijk kunnen zijn dat die terugkeer er toch in zit.

Al langere tijd ligt Fisher in de clinch met filmstudio Warner Bros., iets dat voortkomt uit misdragingen op de filmset van onder meer regisseur Joss Whedon. Fisher wist voor elkaar te krijgen dat Warner Bros. een onderzoek liet doen daarnaar, maar dat leidde niet tot de conclusies waar Fisher zich in kon vinden.

Niet meer terugkeren
In eerste instantie was de acteur van plan om niet meer terug te keren. In december vorig jaar vertelde hij nog dat hij niet betrokken wilde zijn bij welke productie dan ook die gemaakt werd door DC Films-hoofd Walter hamada.

Fisher is nu toch bereid om terug te keren. Daar is veel voor nodig, maar het kan.

"Volgens mij begint het allemaal met een excuus van Warner Bros.," vertelde de acteur. "Er hebben zich echt wat vervelende dingen afgespeeld, vooral publiekelijk. Wat Walter Hamada en Warner Bros. Pictures geprobeerd hebben om te doen, professioneel en persoonlijk, tijdens een van de meest cruciale jaren voor zwarte mensen in de geschiedenis van de mensheid, is gewoon onacceptabel."

Maar mocht het zover komen, dan wil Fisher zijn besluit om Cyborg niet meer te spelen heroverwegen. Hij vertelde namelijk "door en door" een DC-fan te zijn, die "van de personage houdt".

NieuwsFilm

meest populair