Krijgt Netflix-film 'Sweet Girl' nu al een vervolg?

Krijgt Netflix-film 'Sweet Girl' nu al een vervolg?

Een van de castleden ziet het nu al zitten een Sweet Girl-vervolg te maken.

Netflix lanceerde vorige week dan eindelijk de film Sweet Girl. Daarin speelt Jason Momoa de hoofdrol, samen met Isabela Merced. En nu al spreekt laatstgenoemde over een vervolg.

Sweet Girl draait om Ray Cooper, gespeeld door Momoa. Hij zoekt rechtvaardigheid nadat een farmaceutisch bedrijf verantwoordelijk lijkt te zijn voor de dood van zijn vrouw, doordat een potentieel levensreddend medicijn van de markt gehaald is. Cooper en tienerdochter Rachel staan centraal in hun zoektocht naar wraak.

Een vervolg maken
Hoewel de film slecht ontvangen werd vanwege zijn voorspelbare en clichématige verhaal, was het spel van zowel Merced als Momoa de moeite waard. Bovendien vindt Merced het een geweldig idee om een vervolg te maken.

"Ik speel alleen maar personages die voor zichzelf op kunnen komen," begon ze een recent interview. "Het was zo leuk, omdat ze zoveel mogen doen in actiescènes en ik altijd van actiefilms gehouden heb."

Wat Merced betreft, geldt dat in haar geval al helemaal. En daarom hoopt ze heel erg dat er een vervolg komt, "hopelijk met tijd voor meer actie. Maar ik hoop echt dat het snel geregeld wordt en dat het met hetzelfde stuntteam gemaakt wordt, want zij waren absoluut buitengewoon en hebben alles zo leuk gemaakt."

NieuwsFilm

meest populair