'Back to the Future'-reünie: Michael J. Fox en Christopher Lloyd zijn weer bij elkaar

'Back to the Future'-reünie: Michael J. Fox en Christopher Lloyd zijn weer bij elkaar

De twee vieren de verjaardag van de filmreeks.

Acteur Michael J. Fox deelde een foto van hemzelf samen met Christopher Lloyd. De twee acteurs vierden de 36ste verjaardag van de Back to the Future-trilogie van regisseur Robert Zemeckis.

De eerste film kwam uit in 1985 en draaide om de tiener Marty McFly. Hij kwam per ongeluk terecht in het jaar 1955 middels een tijdreizende DeLorean die uitgevonden was door zijn ietwat gestoorde vriend Emmett 'Doc' Brown. Nadat hij de geschiedenis van zijn ouders gewijzigd had, moest hij een manier vinden om het verleden te herstellen, voordat hij uit het bestaan gewist zou worden.

Heel populair
Back to the Future bleek zo populair dat er vrijwel meteen twee vervolgen in productie genomen werden. Die twee delen kwamen uit in 1989 en 1990 en leidden tot een grote franchise.

Denk maar aan een animatieserie, videogames, ritjes in de pretparken van Universal Studios en een musicalshow die vorig jaar in première ging.

Een maand na de 36ste verjaardag van Back to the Future plaatste Fox een beeld op Instagram waarop hij samen met Lloyd de verjaardag van de franchise viert. Het duo zit achterop een golfkarretje en ziet er vrolijk uit:



NieuwsFilm

meest populair