Uitdagende Bella Thorne enkel in tuinbroek op Insta-foto's

Uitdagende Bella Thorne enkel in tuinbroek op Insta-foto's

De uitdagende actrice laat weer van zich zien.

Je kunt alles van actrice en celeb Bella Thorne vinden, maar het valt niet te ontkennen dat ze een bezig bijtje is. Niet alleen valt ze doorlopend op via de nodige social media, ze speelt ook aan de lopende band in allerlei films.

Dit jaar verschenen van de in Pembroke Pines in Florida geboren ster al de films Masquerade en Habit en als het goed is komen de titels Measure of Revenge en Time Is Up er nog aan. Voor volgend jaar heeft ze de films The Uncanny, Salem State en Exo gepland staan.

Enkel in tuinbroek op Insta
Op Instagram duikt de celeb nu op met een vriendin die zich op de social Danger noemt. Ook zij is er niet vies van om zo nu en dan foto's te delen in weinig verhullende kleding. Meer dan "I miss u 😢💔" schrijft Bella niet bij de drie foto's.

Overigens is het outfit van Bella nog weer iets opvallender, zeker op de derde foto. We zien haar namelijk enkel gehuld in een tuinbroek van spijkerstof. Altijd weer uitdagend.


Zien hoe de 23 jarige Bella Thorne eruit zit in haar onthullende tuinbroek? Check dan hier de foto's op haar Instagram-pagina.


Bekijk de afbeeldingSelena Gomez
Mooie Selena Gomez in doorschijnende jurk met flink decolleté op Insta-foto's

Bekijk de afbeeldingKim Kardashian
Kim Kardashian showt flinke boezem op Insta-foto


NieuwsFilm

meest populair