'The Matrix 4' heeft een officiële titel!

'The Matrix 4' heeft een officiële titel!

Eind dit jaar moet de vierde Matrix te zien zijn in de bioscoop.

Een van de laatste, zo niet de laatste, grote blockbuster die in de States gelijk op HBO Max en in de bioscopen verschijnt is The Matrix 4. Gisteren werden de eerste beelden vertoond tijdens CinemaCon en ook de officiële titel werd onthuld.

De titel voor de volgende Matrix-film is The Matrix: Resurrections, een titel die eerder in het geruchtencircuit opdook. Vanuit Las Vegas, waar CinemaCon plaatsvindt, komen nu ook de eerste beschrijvingen binnen over de vertoonde teaser trailer die helaas niet online is gezet.

Beschrijving teaser trailer The Matrix 4
Er wordt gezegd dat Keanu Reeves lang haar en een baard heeft in de film en dat hij lijkt op John Wick. De teaser trailer laat zien dat Thomas Anderson de Matrix is vergeten en Trinity (Carrie-Anne Moss) ontmoet in een coffeeshop, zonder dat ze elkaar herkennen. Later wordt een jongere Morpheus getoond die Neo een rode pil overhandigt en hem vertelt dat het "time to fly" is.

In de film zijn er ook rollen voor onder meer Jada Pinkett Smith, Christina Ricci, Priyanka Chopra Jonas, Jessica Henwick, Neil Patrick Harris, Toby Onwumere en Yahya Abdul-Mateen II. De laatste speelt een jonge Morpheus.

Revolutions van Lana Wachowski volgt op The Matrix (1999), The Matrix Reloaded (2003) en The Matrix Revolutions (2003) en moet midden december in de bioscoop verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair