'Fast & Furious 9' krijgt een brute Honest Trailer

'Fast & Furious 9' krijgt een brute Honest Trailer

Vin Diesel krijgt ervan langs!

Fast & Furious 9 heeft dan eindelijk een Honest Trailer gekregen van de Screen Junkies. Die maakt heel wat verschillende elementen van de film belachelijk.

Fast & Furious 9 deed het voor deze coronatijden behoorlijk prima aan de box office. In de film volgen we Dominic Toretto, die samenwerkt met Letty, Mia en de rest van zijn familie. Samen nemen ze het op tegen de jongste broer Jakob en Cipher.

Heel veel commentaar
De film zit boordevol flashbacks naar Dom en Jakob, en onthulde de onverwachte terugkeer van Han. En dat niet alleen, de film reist namelijk ook naar de ruimte, waarmee de actie belachelijker dan ooit is.

Precies dat neemt de Honest Trailer op de hak. Niet alleen wordt de rommelige verhaallijn en het personage Jakob becommentarieerd, ook is er kritiek op de ouderwetse actietrucs waar de filmmakers zich aan vasthouden.

In de zes minuten durende parodie gaan de Screen Junkies ook in op de franchise in z'n geheel, evenals de wat saaie actie. "Na acht films zitten ze zonder ideeën en herhalen ze alles gewoon," grapt men in de trailer. "En ze gaan naar de ruimte."

Hieronder kan je de Honest Trailer bekijken:



NieuwsFilm

meest populair