Quentin Tarantino keek 'Natural Born Killers' nooit af

Quentin Tarantino keek 'Natural Born Killers' nooit af

De topregisseur bleef haken bij een bekende Oliver Stone-film.

Voor Quentin Tarantino in 1992 debuteerde met Reservoir Dogs wist regisseur Oliver Stone de wereld ook regelmatig op te schrikken met unieke en ook stevige films. Rond de tijd dat Tarantino doorbrak kwam Stone met Natural Born Killers, in 1994.

Nu blijkt dat Tarantino die film nooit heeft afgekeken. Dit blijkt uit een gesprek dat QT recent had, via IndieWire. En dat komt doordat Tarantino het script voor de film aanleverde waarna Stone deze flink bewerkte.

Tarantino niet blij met Natural Born Killers
In een podcastinterview met Brian Koppelman, showrunner van de serie Billions, zei Koppelman dat hij Natural Born Killers zo haatte omdat Tarantino in Pulp Fiction het personage Honey Bunny - en het thema 'de misdaad als sacrament van liefde' gebruikte omdat het helemaal niet terug kwam in de film van Stone terwijl het wel in het script was verwerkt.

"Nee, helemaal niet. Niet dat ik de film helemaal van begin tot eind heb gezien," was de reactie van Tarantino. Hierop laat weten dat Koppelman dat Stone het script van QT niet begreep.

"Bij dat script in het bijzonder probeerde ik het heel visueel op papier te krijgen, dus toen je het las, zag je de film. Ik vraag me af waarom hij in ieder geval niet de helft van het script heeft gebruikt," aldus Tarantino.



NieuwsFilm

meest populair