'Jurassic World: Dominion' speelt zich af in een ontzettend onveilige wereld

'Jurassic World: Dominion' speelt zich af in een ontzettend onveilige wereld

Regisseur Colin Trevorrow over Jurassic World: Dominion.

De hype rond Jurassic World: Dominion wordt steeds groter. De langverwachte blockbuster zal de culminatie van twee filmreeksen zijn. De komende tijd kunnen we heel veel teasers verwachten. Eentje was te zien tijdens CinemaCon.

Hoewel de de CinemaCon-teaser niet te zien hebben gekregen, verschenen er natuurlijk wel meerdere omschrijvingen online. We weten niet wanneer die beelden te zien zullen zijn, maar het verhaal geeft wel een indicatie van wat we van de film mogen verwachten.

Gevaarlijke nieuwe wereld
Volgens regisseur Colin Trevorrow is de film "een viering van de franchise. Hij rondt een verhaal af dat Steven Spielberg in 1993 begonnen is."

De film zal dan ook vooral de vraag stellen: "Als dinosaurussen onder ons leefden, ben je dan veilig?" Waar Trevorrow een duidelijk antwoord op heeft: "Het antwoord is nee."

In de trailer zijn heel wat dinosaurussen te zien die mensen aanvallen. Zo toonden de beelden een mosasaurus die uit de oceaan opduikt en een complete helikopter opeet. Een raptor rent over een gebouw, een T-Rex door een stad.

Het ziet er dus niet per se goed uit voor de mensheid in Jurassic World: Dominion, die overigens wel de twee trilogieën afrondt, maar ook het begin vormt voor een nieuwe filmreeks.

NieuwsFilm

meest populair